sila klik 'hb' saya. xie xie ni ;)

Friday, October 1, 2010

'Aqiqah - 17 Syawal 1431H



kambing: import dr temerluh

Last minute plan sebenarnya.Plan asal nak buat doa selamat biasa je, sebab tak ada stok kambing. Sampai la hari Jummat tu, kawan k.nor rupanya supplier kambing. So, tertunai la hasrat ayah amani nak buat aqiqah untuk anak sulung dia ni:)



para penyiang daging kambing...

majlis start lepas isya'.tapi ayah amani dah start nervous dari asar lg, takut amani ngamuk2 masa majlis. lately ni memang mood dia tak menentu. dengan ibu pun dia tak nak:(
tapi, Alhamdulillah..semua berjalan lancar. diam je amani masa ayah dukung dia.




lauk kenduri: daging masak merah, ayam kicap, sambal udang, sambal goreng basah air: sirap pencuci mulut: tapai wah...tapi tak ada gambar. nanti orag dalam pntang terliur:)


us:)

2 comments:

Mie_CumeyL said...

oooooooooooooo...
lapah kambing tak ajak miee............
huhuhuhu

ct said...

mie...cne nk ajak..kn buat open house kn b4 tuuu.msti da mkn byk.hahhaahaha...xdelh, sorry tak ajk.nti ank 2nd ye:)