sila klik 'hb' saya. xie xie ni ;)

Saturday, November 13, 2010

365 hari:)

genap 365 hari:) happy anniversary, dear:)

syukur Alhamdulillah untuk segala nikmat yg dikurniakan. celebrate? plan nak celebrate tu memang ada...hadiah pun dah ready:)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaaa.....:)

ni la hadiah ibu nak bagi kat ayah tu. tapi tak sempat letak reben pun:)


semoga ikatan ini akan diperkukuh lagi dengan kehadiran 'izzah amani...:)

lagi satu...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

i wanna hold your hand!

dah nak dapat menantu ke ni???:)


amboi anak ibu...kecik2 lagi dah pandai pegang tangan ye:)
ok2, bukan salah ibu mengandung ye. tapi comel,kan? ni adam harith. anak eima & johan. bila dah ada anak, memang tak ingat langsung dah nak ambik gambar mak bapaknye:)

adam, cepat pegi invest kat public mutual:)

3 comments:

blog-tips-kurus said...

kim slm kat new bf-cun name beliau!

ct said...

name-mcm-dlm-novel:)

Sempoi Guy said...

betul2